Choose language:Ole hyvä ja maksa lahjoituksesi
Al-Iman Moskeijalle

seuraavan tilin kautta
:

120030-48884

THE IMPORTANCE OF THE FIRST TEN DAYS OF THE MONTH OF HAJJ(23.12.2005)  

Allah says in the Holy Qur'an- "By the dawn; By the ten nights (i.e. the first ten days of the month of Dhul-Hijja)". (Sura 89 Verse 1). Allah has made Hajj an obligation for those who can afford, and Allah has also promised them with great rewards. But as for those who cannot afford, Allah has designed a worship of great rewards for both the pilgrims and the non-pilgrims. And the rewards are greater than Jihad (striving for the cause of Allah).

In the Hadith of Ibn. Abbass, and authorized by Bukhari, The Prophet Muhammad (peace and blessings of Allah be onto him) says: "There are no days that good deeds are more loving to Allah like these days (The first ten days of the month of Hajj). Then his companions asked him, Not even Jihad for the sake of Allah?
    Jatkaa >>

 PYHÄ KORAANI
" Alif Laam Raa. Kirja, jonka olemme paljastaneet sinulle (Muhammed), jotta voit johdattaa ihmiset pimeydestä valoon, heidän Herransa luvalla Kaikkivaltiaan, Rukousten arvoisen polulle."

[Koraani 14:1]

>
Translitteroitu teksti
> Luenta
 > Testamentti
.Etsi nämä sivut


Sanat jotka lausutaan, kun tullaan Muslimiksi ovat lyhyet mutta hyvin tärkeät. Lausumalla nämä sanat, henkilö tiedostaa Allahin kaiken Luojaksi ja Ylläpitäjäksi, ja Hänen Profeettansa Lähettiläisyyden (rauha ja Allahin siunaukset hänelle). Näillä sanoilla, jotka tulevat sydämestä henkilö astuu epäuskosta ja tietämättömyydestä tietoisuuteen, valoon ja johdatukseen. Ihminen voi saapua tähän vain Allahin Kaikkivaltiaan johdatuksella ja armolla.

Ei ole muuta Jumalaa palvomisen arvoista kuin Allah, ja Muhammad (rauha ja Allahin siunaukset hänelle) on Hänen  Palvelijansa ja Lähettiläänsä.

Nämä ovat ne sanat jotka henkilö lausuu palatakseen Islamiin. Shahada, tai uskon tunnustus, on sopimus jonka henkilö tekee Allahin kanssa: että hän jatkaa Allahin tottelemista, ja kävelee Pyhän Profeettamme (rauha ja Allahin siunaukset hänelle) jalan jäljissä. Se on ensimmäinen askel tottelevaisuuteen Luojaamme kohtaan. Jatkaa >>

 PROFEETTA MUHAMMADIN IHMEET

Allahin Lähettiläs (rauha ja Allahin siunaukset hänelle) omaa monta ilmeistä ihmettä ja merkkiä todistaen hänen todenmukaisuutensa, niitä on tuhansia ja ne ovat hyvin tunnettuja.

Yksi niistä on Qur’an selvä ihme ja täydellinen todiste, vääryys ei voi lähestyä sitä edestä eikä takaa, se on ilmestys Häneltä joka on kaikista tietävin. Se teki kykenemättömäksi kaikista kaunopuheisimmatkin ihmiset, kukaan heistä ei kyennyt tekemään kappaletta joka olisi verrattavissa Qur’ranin kappaleeseen, vaikka kaikki maailman olennot pyydettäisiin apuun se ei olisi mahdollista.   Jatkaa >>

Naisten tiistain oppitunnit imaami Mohammedin johdolla
Profeetta Muhammadin (rauha ja Allahin siunaukset hänelle) sanonnoissa sanotaan: Jos henkilö suunnittelee tekevänsä jotakin esimerkiksi, mennä naimisiin, matkustaa, tehdä kauppaa jne, eikä tiedä onko se hänelle hyväksi vai pahaksi ...
Jatkaa >>
 Tarinoita Koraanista
   
 40 HADITH QUDSI
HADITH 1: Kertonut Abu Hurayrah (olkoon Allah tyytyväinen häneen), hän kertoi Allahin lähettilään sanoneen: Kun Allah asetti luomuksensa ja Hän lupautui kirjoitta-malla kirjaansa joka on Hänellä: Anteeksiantoni on vihani ylitse. Kerännyt Muslim (ja myös al-Bukhari, an-Nasa'i ja Ibn Majah).   Jatkaa >>